Hoppa till innehåll

COAST Beach Club & Bistro Phuket

Centara Grand Beach Resort i Karon Beach

Sponsrade

Fördjupa dig i strandlyx på COAST Beach Club & Bistro Phuket, en exklusiv destination inom Centara Grand Beach Resort med panoramautsikt över Karon Beach.

Coast Beach Club & Bistro Phuket

Njut av lugn middag med våra lunch- och middagsalternativ, inklusive en rad utsökta ostar och kallskuret, färsk fisk och skaldjur och saftigt grillat kött. Njut av ögonblick av skratt och minnen med vänner och nära och kära medan du smuttar på uppfriskande drinkar eller vårt noggrant utvalda urval av premiumviner.

Coast Beach Club & Bistro Phuket

COAST Beach Club & Bistro Phuket är din ultimata destination för avslappnade sammankomster, med de lugnande melodierna av levande musik och vågorna nedanför som sätter tonen för lugna eftermiddagar och hisnande solnedgångar.

Coast Beach Club & Bistro Phuket

Bilder från COAST Beach Club

COAST Beach Club Info

Plats: Karon Beach, Centara Grande Beach Resort Phuket,
Adress: 683 Patak Rd, Karon beach, Phuket 83100
Telefon: 076 201 234
Öppen: 12-11
Pris,
Hemsida och bokningar: https://www.coast-beach-club.com/phuket/

Boka bord via Chope

Karta COAST Beach Club Phuket

Se alla Phuket-kartor!

Fler platser att besöka i Phuket

5/5 - (1 röst)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Född i Frankrike för länge sedan, började jag resa jorden runt tidigt tills jag bosatte mig i Phuket 1994. Under de senaste 30 åren har min passion för fotografi och min nyfikenhet tagit mig till alla hörn av Phuket, Bangkok och överallt där jag är kunde åka till Thailand. Mitt mål är att dela med mig av mina upptäckter, bilder och tips för att hjälpa resenärer att planera sin semester genom att göra Phuket 101 så lätt som möjligt att använda för alla!