Hoppa till innehåll

Maikhao Dream Villa Resort Phuket

Lyxvillor på Mai Khao Beach

Maikhao Dream Villa Resort är ett fantastiskt hotell som vi hade chansen att uppleva i Phuket, men det här är inte en resort för alla. Det är på Mai khao strand, i norra delen av ön, där stranden är helt din; det är exklusivt, vilket gör det ganska dyrt, och det kommer bara med två eller tre sovrum. Detta är det perfekta gömstället för en grupp vänner eller tre par som vill resa tillsammans och dela sin semester med stil.

maikhao-drömmar-simbassäng

Maikhao Dream Villa Resort består av 22 exklusiva poolvillor, var och en så enorm att jag förmodligen höll munnen öppen ett tag när jag gick in. Det första jag gjorde när min butler visade mig runt var att gå från ingången till bakdörren: jag räknade 44 steg (casual steg). Stå nu upp, hitta den längsta delen av ditt hus och räkna 44 steg; det kommer att ge dig en uppfattning om storleken på min villa. Och varje villa har två våningar! Villorna är smakfullt inredda i en diskret thailändsk stil med eleganta traditionella thailändska väggmålningar och många inslag av lyx. Bottenvåningen innehåller ett stort matsal/vardagsrum med plats för sex personer bekvämt och ett välutrustat kök med en kokö.

maikhao-drömmar-sovrum

Om matlagning är din grej kan du köpa dina ingredienser på färskmarknaden nära flygplatsen, men uppenbarligen är det populära alternativet att be en hotellkock att laga mat till din fest... hur är det för en perfekt semester? Vart och ett av de tre sovrummen är överdimensionerade med sammetssoffor, massor av kuddar överallt och ett enormt badrum med badkar dubbelt så stort... titta bara på de många bilderna för att uppskatta den diskreta lyxen och uppmärksamheten på detaljer. Nästa höjdpunkt i villan är utomhusmiljön.

bang-tao-beach


Denna villa har ingen privat pool... den kommer med TRE privata pooler! En stor, en jacuzzi-pool bredvid en privat "Sala" (ett traditionellt thailändskt hus med ett spetsigt tak och inga väggar), och en annan privat pool på andra våningen för de som bor i sovrummet på övervåningen... nämnde jag att vattnet från övervåningen pool kaskader ner i den stora nedre poolen? Trappan för att nå övervåningen är också ovanligt stor, och tar dig till ett sovrum till höger och det andra vardagsrummet till vänster, både vackert inrett och dekorerat, med ett trädäck utomhus och en pool!

maikhao-dreams-beach-bar-2

Det är ett hem hemifrån, bara mycket trevligare. En stor mängd ansträngning, passion och pengar investerades i denna exklusiva fastighet. Jag tillbringade mycket tid i min villa, simmade, skrev i min utomhussal och öppnade de många dörrarna till de många rummen, men jag var tvungen att gå och utforska resten av resorten.

maikhao-drömmar-sovrum3

Inomhusrestaurangen är ganska liten jämfört med villorna, men jag fick höra att de flesta gäster tillbringar större delen av sin tid i sitt rum. Utomhusrestaurangen ovan är ett måste-prova; snyggt designad med svagt ljus, det är en cool plats för en mysig middag. På översta våningen i huvudbyggnaden är det lyxiga spaet ännu ett måste...

maikhao-drömmar-villa

Jag har varit på många spa i Thailand, men jag blev förvånad över min terapeuts kompetens. Inte bara talade hon bra engelska, utan hon visste precis hur mycket press jag skulle utöva på mina ömma muskler. Behandlingen var förtjusande och välbehövlig; mina ömma muskler var tacksamma för det. Spaet erbjuder ett brett utbud av behandlingar som kan kombineras i upp till 4 timmar! Jag frågade om någon någonsin fått 4 timmars behandling... hon sa ganska ofta ja. Jag tror inte att jag skulle kunna stanna utan att springa runt i fyra timmar... eller skulle jag? Maikhao Dream Villa Resort har också ett välutrustat gym, barnklubb och bibliotek med datorer och internet. Framför huvudbyggnaden finns huvudpoolen men inte många gäster känner behov av att använda den eftersom de har en stor privat.

maikhao-drömmar-terrass

Och ett särskilt omnämnande bör göras om tjänsten; diskret, uppmärksam och vänlig och din villa kommer med din privata butler, vad du än behöver och när du behöver det!

Sedan har du stranden ... en fantastisk 11 km lång remsa av öde sand med en handfull strandstolar som väntar på dig ... titta åt båda hållen: du är den enda personen här förutom en handfull andra gäster ... Maikhao Dream Villa Resort förtjänar sitt namn; det är drömplatsen för dem som är mer intresserade av Phukets oförstörda ansikte; ren avkoppling med rätt blandning av lyx, stil, rymd och en av de mest fantastiska stränderna på ön. Är det inte så här Phuket ska vara?


Kolla här för rabatterade priser på Maikhao Dream Villa Resort


maikhao-dreams-villa2

Fler bilder från Maikhao Dream Villas

maikhao-drömmar-badrum maikhao-dreams-beach-bar
maikhao-drömmar-strand maikhao-drömmar-fitness
maikhao-drömmar-balkong maikhao-drömmar-sovrum2
maikhao-drömmar-trädgård maikhao-dreams-main-pool
maikhao-dreams-mango maikhao-dreams-somtam
maikhao-dreams-resort-solnedgång maikhao-drömmar-solnedgång
maikhao-drömmar-frukost maikhao-dreams-restaurang

Bokningar och tillgänglighet

Kontrollera priserna med dina favoritwebbplatser

Booking.comExpediaHotels.com

Maikhao Dream Villa Resort Info

Plats: Mai Khao Beach
Adress: 138/21 Moo 4, Maikhao Beach, Thalang, Phuket 83110
Telefon: 076 371 371
Bokning: Se priserna
Facebook: https://www.facebook.com/Maikhaodream/

Faktablad

Räckvidd: 5-stjärna
Publika och kommersiella pooler: 1 (plus 2 eller 3 pooler i varje villa)
Restauranger och barer: 1
Avstånd till närmaste strand: på stranden
Avstånd från flygplatsen: 10.5 km
Avstånd till Patong Beach: 38 km
Avstånd till Phuket Town: 37 km


Karta över Maikhao Dream Villa Resort

Se alla Phuket-kartor!

Mer läsning

Mai Khao Beach ⛱️

4.6/5 - (5 röster)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Född i Frankrike för länge sedan, började jag resa jorden runt tidigt tills jag bosatte mig i Phuket 1994. Under de senaste 30 åren har min passion för fotografi och min nyfikenhet tagit mig till alla hörn av Phuket, Bangkok och överallt där jag är kunde åka till Thailand. Mitt mål är att dela med mig av mina upptäckter, bilder och tips för att hjälpa resenärer att planera sin semester genom att göra Phuket 101 så lätt som möjligt att använda för alla!