Hoppa till innehåll

Stränderna i Phuket

Upptäck alla Phukets stränder

Phuket är känt för sina vackra stränder som tillgodoser en mängd olika preferenser. Patong Beach, den mest kända och livliga, erbjuder en livlig atmosfär med ett livligt nattliv. Stränderna Kata och Karon, som ligger i närheten, ger en mer avslappnad och familjevänlig atmosfär med mjuk sand och klart vatten. För en lugn oas erbjuder Freedom Beachs dolda pärla relativ lugn och orörd skönhet. Surin Beach har återgått till ett naturligt tillstånd, medan Nai Harn Beach njuter med sina natursköna omgivningar och fantastiska surf.

Stränder översikter

Huvudstränderna för att boka hotell i Phuket

Andra stränder att tillbringa dagen

Avlägsna stränder

Stränder efter typ

Phuket stränder video

Prenumerera på vår YouTube för fler Phuket-videor!

4.7/5 - (23 röster)
Willy Thuan

Född i Frankrike för länge sedan, började jag resa jorden runt tidigt tills jag bosatte mig i Phuket 1994. Under de senaste 30 åren har min passion för fotografi och min nyfikenhet tagit mig till alla hörn av Phuket, Bangkok och överallt där jag är kunde åka till Thailand. Mitt mål är att dela med mig av mina upptäckter, bilder och tips för att hjälpa resenärer att planera sin semester genom att göra Phuket 101 så lätt som möjligt att använda för alla!

Taggar: