Hoppa till innehåll

Phuket med barn 🧸

  • Familjresor
  • Senast uppdaterad

Vad ska man göra i Phuket med barn?

Att resa till Phuket med barn är mycket enklare och säkrare än de flesta tror. Hotell i Thailand har hög standard, högre än i de flesta västerländska länder, även de billiga, och thailändare älskar barn och kommer alltid att le mot dem. Många restauranger har menyer för barn; att hitta det du behöver, mat, mediciner och kläder, även för de yngsta, är lätt.

Att hålla barnen glada är enkelt och roligt, även för föräldrarna! Vattenparker, aktiviteter, roliga platser och de enorma vita stränderna är gratis! Säkerheten är bra om du följer ditt sunda förnuft, inte simmar när flaggorna är röda, håller koll på dem i poolen, kör säkert osv.

Var ska man bo i Phuket med barn?

Bästa familjeresorterna i Phuket

14 bästa familjeresorter i Phuket 🧸

Att hitta rätt familjeresort i Phuket är lika utmanande som viktigt. Phuket har ett stort utbud av hotell som tilltalar familjer, från mysiga pensionat med lokal charm till vidsträckta lyxresorter ... Läs mer

Populära familjeberättelser på Phuket 101

Phuket vattenparker

Foto Lekplatser

Aktiv semester med barn

Föreställningar för familjen

Se djuren

4.6/5 - (16 röster)
Willy Thuan

Född i Frankrike för länge sedan, började jag resa jorden runt tidigt tills jag bosatte mig i Phuket 1994. Under de senaste 30 åren har min passion för fotografi och min nyfikenhet tagit mig till alla hörn av Phuket, Bangkok och överallt där jag är kunde åka till Thailand. Mitt mål är att dela med mig av mina upptäckter, bilder och tips för att hjälpa resenärer att planera sin semester genom att göra Phuket 101 så lätt som möjligt att använda för alla!

Taggar: