Hoppa till innehåll

Phuket Adventure Minigolf

En rolig minigolf i Bang Tao Beach

Phuket Adventure Mini Golf är en vackert designad bana inbäddad bland palmer, buskar, vatten, bambu och grå granitklippor i Bang Tao Beach. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, på en dejt eller med dina kollegor eller din utökade familj, kommer du garanterat att ha en rolig dag i denna oöverträffade miljö.

Banan har 18 hål designade och byggda i samarbete med Scandinavian Adventure Golf. Du kan lära dig att spela, öva dina färdigheter eller organisera ett helt mästerskap här. Kursen lämpar sig också för alla typer av sammankomster, från företagsevenemang och teambuilding-evenemang till födelsedagsfester, bröllop, cocktailpartyn och välgörenhetsinsamlingar.

Phuket Adventure Mini Golf Info

Plats: Bang Tao Beach
Adress: 72/44 Moo 3, Bangtao Beach Road, Soi 2 Cherngtalay, Talang Phuket, Phuket 83110
Öppettider: 11 am - 10 pm
Telefon: 076 314 345
Facebook: https://www.facebook.com/phuketadventureminigolf/

Phuket Adventure Mini Golf Karta

Få vägbeskrivningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/ex5fPE8hoZij2Sfq8

Se alla Phuket-kartor!

Din Bang Tao Beach-reseguide

Mer för familjer i Phuket

4/5 - (1 röst)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Född i Frankrike för länge sedan, började jag resa jorden runt tidigt tills jag bosatte mig i Phuket 1994. Under de senaste 30 åren har min passion för fotografi och min nyfikenhet tagit mig till alla hörn av Phuket, Bangkok och överallt där jag är kunde åka till Thailand. Mitt mål är att dela med mig av mina upptäckter, bilder och tips för att hjälpa resenärer att planera sin semester genom att göra Phuket 101 så lätt som möjligt att använda för alla!