Hoppa till innehåll

Bang Tao Beach Karta av PHUKET 101 ☀️

Karta över Bangtao Beach

Den här Bangtao Beach-kartan visar platserna vi besökte och några andra populära platser som resenärer pratar mest om. Bangtao är känt för att ha många lyxiga strandresorter, som t.ex Banyan Tree Resort och en växande shoppingscen med enstaka nattmarknader kl Boat Avenue. Du kan njuta av några trendiga strandklubbar som Catch Beach Club och Xana Beach Club, plus många lokala restauranger och barer precis vid stranden. Vi planerar att lägga till så mycket information som möjligt för att hjälpa dig att planera din nästa semester i Phuket! Klicka här för att läsa om Bangtao Beach.

Gå till Bang Tao Beach ►

Din Bang Tao-reseguide

Andra populära hotell i Bang Tao

4.5/5 - (10 röster)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Född i Frankrike för länge sedan, började jag resa jorden runt tidigt tills jag bosatte mig i Phuket 1994. Under de senaste 30 åren har min passion för fotografi och min nyfikenhet tagit mig till alla hörn av Phuket, Bangkok och överallt där jag är kunde åka till Thailand. Mitt mål är att dela med mig av mina upptäckter, bilder och tips för att hjälpa resenärer att planera sin semester genom att göra Phuket 101 så lätt som möjligt att använda för alla!