Hoppa till innehåll

Bang Tao Beach Foton 📷

Bang Tao Beach Fotogalleri

Denna Bang Tao Beach fotogalleri ger en snabb överblick över hur Bang Tao ser ut, dag och natt. Vi utforskar stränderna, inklusive den närliggande Layan Beach, Boat Avenue och de många restaurangerna. Mest av allt lägger vi till bilder på hotellen vi provat.

Gå till den här stranden ►


DMCA.com Skyddsstatus Text och foton är © Copyright Phuket 101 och Willy Thuan 2024 - Kopiering eller användning utan skriftligt tillstånd är strängt förbjudet - (kreditering till eller omnämnande av bloggen utgör inte en auktorisation)


Karta över Bang Tao Beach

Om du är på mobil, lägg till kartan här: https://goo.gl/maps/h6KK9WoMvLocoQxs5

Din Bang Tao Beach-reseguide

Fler Phuket-bilder från Phuket

4.6/5 - (9 röster)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Född i Frankrike för länge sedan, började jag resa jorden runt tidigt tills jag bosatte mig i Phuket 1994. Under de senaste 30 åren har min passion för fotografi och min nyfikenhet tagit mig till alla hörn av Phuket, Bangkok och överallt där jag är kunde åka till Thailand. Mitt mål är att dela med mig av mina upptäckter, bilder och tips för att hjälpa resenärer att planera sin semester genom att göra Phuket 101 så lätt som möjligt att använda för alla!