Hoppa till innehåll

Kamala Beach Karta

Karta över Kamala Beach

Vår Kamala Beach-karta visar några av platserna vi besökte och andra populära platser som resenärer pratar mest om. Det finns mycket att göra i Kamala Beach, och vi planerar att lägga till så mycket information som möjligt för att hjälpa dig att planera din nästa semester i Phuket! Klicka här för att läsa om Kata Beach.

Gå till den här stranden ►

Mer om Kamala Beach

Kamala Beach ⛱️

4.7/5 - (3 röster)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Född i Frankrike för länge sedan, började jag resa jorden runt tidigt tills jag bosatte mig i Phuket 1994. Under de senaste 30 åren har min passion för fotografi och min nyfikenhet tagit mig till alla hörn av Phuket, Bangkok och överallt där jag är kunde åka till Thailand. Mitt mål är att dela med mig av mina upptäckter, bilder och tips för att hjälpa resenärer att planera sin semester genom att göra Phuket 101 så lätt som möjligt att använda för alla!